mandag den 8. marts 2010

Forretnings- & industrirenovation, Vendsyssel - arbejder bl.a. inden for dagrenovation genbrugspladser forretningsrenovation og industrirenovation.

Forretningsrenovation og industrirenovation i Nordylland: genbrug, dagrenovation, genbrugspladser, forretningsrenovation samt industrirenovation. Arbejder med renovation og genbrug i hele Vendsyssel og Aalborgområdet. Vi tilbyder totalløsninger, der løser alle jeres områder inden for renovation i Vendsyssel: Vi tager alle fraktioner og står for sortering. Ingen opgaver afvises - fra storkunder i storbyen til småopgaver langt ude på landet. Samarbejder med MiljøLogistik - herigennem kan vi tilbyde landsdækkende service, så ét firma engageres til renovation i eksempelvis både København og Skagen kommune. Vi råder over eget anlæg i Hjørring: Sorterer og presser affald, pap og papir, som går videre til genbrug.

Virksomheden råder over en større maskin- og vognpark med biler og containere til forskellige formål. Denne inkluderer: Hejselastbiler, kapelbiler, udlejning af containere i alle størrelser 140l - 40 m3.

Ingen kommentarer: