søndag den 22. november 2009

Indulak A/S - (pulverlakering, overfladebehandling, rustbeskyttelse)

Navn: Indulak A/S - (pulverlakering, overfladebehandling, rustbeskyttelse) URL:http://www.indulak.dk/
Kontaktinfo: Indulak A/S
Klintevej 6
DK 8653 Them
Telefon; 86848144
Fax; 86849021

Person:Peter Lynge Jensen

E-mail:soegeopterimeringssjov@ikompagniet.dk

Vigtige søgeord: Pulverlakering, Industrilakering, Overfladebehandling, Rustbeskyttelse, Jernfosfatering, Chormatering, Sandblæsning, AquaArmor

Kort beskrivelse:Til overfladebehandling af aluminium tilbyder vi en chromaterings forbehandling og pulverlakering. Er her som en af de få i Danmark godkendt af GSB, derfor kan vi samarbejde med vores leverandører give op til 25 år garanti på overfladehandlingen.

Lang beskrivelse:Til overfladebehandling af aluminium tilbyder vi en chromaterings forbehandling og pulverlakering. Er her som en af de få i Danmark godkendt af GSB, derfor kan vi samarbejde med vores leverandører give op til 25 år garanti på overfladehandlingen. Til overfladebehandling af stål til indvendig brug tilbyder vi en jernfosfaterings forbehandling. For stål til udvendig brug kan vi i samarbejde med firmaet AquaArmor Technologies, tilbyde en forbehandling med AquaArmor. AquaArmor er en ny forbehandling i Danmark, men den har været anvendt i USA siden år 2002 til bl.a. bilindustrien. AquaArmor er helt unik, hvad angår holdbarhed mod korrosion.

Foreslag til kategorier:Overfladebehandling, erhvervsprodukter

Ingen kommentarer: